неделя, 13 януари 2013 г.

Antioxidantii crește riscul de cancer, a declarat James Watson.


Antioxidantii crește riscul de cancer, a declarat James Watson.

Conform punctului de vedere dominant in antioxidanti organismului neutralizeaza radicalii liberi de oxigen gandit pentru a provoca multe dintre cancer.
Suplimentarea cu antioxidanti, atât de la modă în ultimii ani, provocând adesea de cancer, mai degrabă decât a preveni aceasta. Declarație de revolutionar este James Watson, laureat al Premiului Nobel în Medicină și un co-descoperitor al structurii ADN-ului.
Profesorul Watson stabilește el însuși cercetări privind antioxidanti ca "una dintre lucrările mele cele mai importante."
Studiul lui Watson este prima în această direcție, și confirmă rezultatele anterioare conform cărora majoritatea efectelor nocive artificial sintetizate antioxidanti mai mult decat bine. Singurele excepții sunt suplimente alimentare cu vitamina D, care sunt în general utile. Cei cu vitaminele A, E si beta-caroten, nu împiedică însă numai cancerul, dar crește ușor riscul de a se îmbolnăvi.
 Acest lucru este probabil să se agită convingerea fermă a publicului că "antioxidant" este sinonim cu "sănătate", a menționat într-o scrisoare către The Guardian a Centrului Marea Britanie pentru combaterea cancerului.
Conform punctului de vedere dominant in antioxidanti organismului neutralizeaza radicalii liberi de oxigen gandit pentru a provoca multe dintre cancer. Watson susține, însă, că experimentarea continuă cu antioxidanti ca beta-caroten, vitamina A, vitamina C si seleniu "nu au arătat eficacitatea poate observa în prevenirea cancerului intestinului", sau de longevitate creștere. Renumitul genetician suspectează chiar că unele suplimente și, în special, vitamina E care conține poate cauza cancer. "Afinele nu ar trebui să mănânce, deoarece au un gust bun, nu, deoarece consumul lor te va salva de cancer", spune Watson.
Potrivit laureat al Premiului Nobel accentul mai degrabă pe nejustificată umanității antioxidanti ar trebui să investească în cercetare în așa-numita interferenta ARN (ARNi). Acesta este un sistem in interiorul celulelor vii, care controleaza genele care sunt active și care - nu. Watson crede că avem nevoie de 500 de milioane la un miliard de dolari pentru a dezvolta o metodologie eficientă, care ar pune capăt în mod eficient la cele mai multe tipuri de cancer.

Съдържанието на този сайт може да се използва при условията на Криейтив Комънс. За контакти: yphalachev@gmail.com