Vitamina D previne diabetul de tip 2 la pacientii peste 30 de ani ?
Consumul de medicina populara pentru diabet zaharat .
US National Institutes of Health a anuntat lansarea unui studiu clinic pe scară largă , care are scopul de a stabili dacă aportul de vitamine din grupa D , în special colecalciferol , poate preveni sau intarzia dezvoltarea diabetului de tip 2 la pacienții cu vârsta peste 30 de ani înainte de diabet zaharat , a scris Global Times .
Studiul efectuat cu 2.500 de persoane .
Conform rezultatelor studiilor anterioare , vitamina D cu 25 % reduceriscul de diabet , darNational Institutes of Health afirmă că nu au concluzii definitive înainte de sfârșitulexperimentului .
Jumatate dintre pacientii trebuie sa ia zilnic 100 micrograme de vitamina D3 , iar cealaltă jumătate - placebo .
Studiul va dura aproximativ patru ani.
Este de așteptat să tragă concluzii cu privire la efectele vitaminelor asupra dezvoltăriibolii .
Să ne uităm la adevărul :
Obezitatea și sănătatea fizică proastă sunt factori majori pentru diabet zaharat , exercițiu și alimentația corectă sunt componente importante pentru mentinerea nivelului de zahar din sange sanatoase si conditie fizica buna .
Ar trebui să evite grâu și alimentele ce contin gluten , deoarece acestea interfera cu metabolismul glucozei , făină îmbogățit , uleiuri , arome artificiale , conservanți, agenți de colorare și organismele modificate genetic hidrogenate .
Medicina populară recomandă mai mult broccoli si legume crucifere , sulforafan de broccoli si alte legume crucifere sunt o parte importantă din dieta anti - diabet zaharat , deoarece acestea protejează vasele de sange impotriva deteriorarii celulare .
Mananca mai multe alimente bogate în quercetin , mere , citrice , ceapa , patrunjel , salvie , ceai verde si vin rosu . Ulei de măsline , struguri , cirese negre si fructe de padure negre conțin , de asemenea, quercetin și alte flavonoide .
Potrivit est lingurita de medicina de scortisoara pe zi tine diabet departe .
Scorțișoară nu conține compuși puternici glucoză stabilizatoare nu numai crește metabolismul glucozei cu o cantitate semnificativă , dar imitaactivitatea de insulină înorganism .
Stick la alimente ecologice , reducerea consumului de cereale , inclusiv cereale integrale și să mănânce grăsimi sănătoase , inclusiv grasimi saturate Ulei nerafinat din nucă de cocos , unt și carne de la animale erbivore pentru o sănătate optimă .
Evitați deficit de magneziu , un mineral care are nevoie organismul , oase , celule , organe si tesuturi toate se bazează pe magneziu pentru a funcționa corect .
Bacteriile probiotice sunt esențiale în scopul de a se sustrage de debutul de diabet zaharat . Schimbarea echilibrul microflorei intestinale la pacienții obezi cu risc crescut de diabet zaharat pot ajuta la inversa efectele metabolice asociate cu diabet.Tryabva pentru a evita alimentele care contin zaharuri rafinate
ciocolata , gem , băuturi răcoritoare , biscuiți , prăjituri și sucuri de fructe .
Afine este o planta care reduce riscul de retinopatiei diabetice .
Ia planta ( frunze ) de 80 miligrame pe zi . Fructul este ambalat cu antioxidanti si frunze reduce nivelul de zahar din sange .
Rooibos ceai este puternic antioxidant și ajută la prevenirea retinopatiei și cataractei ( cataracta ) .
Ceaiul verde este bogat în catechine , substante nutritive care protejeaza celulele rosii din sange de la daune . Conținutul antioxidant Cofeina și înaltă, o planta valoroasa pentru diabet zaharat face .
Rândul său, urzica și păpădie în meniul săptămânal .
Consumul de medicina populara pentru diabet zaharat .
US National Institutes of Health a anuntat lansarea unui studiu clinic pe scară largă , care are scopul de a stabili dacă aportul de vitamine din grupa D , în special colecalciferol , poate preveni sau intarzia dezvoltarea diabetului de tip 2 la pacienții cu vârsta peste 30 de ani înainte de diabet zaharat , a scris Global Times .
Studiul efectuat cu 2.500 de persoane .
Conform rezultatelor studiilor anterioare , vitamina D cu 25 % reduceriscul de diabet , darNational Institutes of Health afirmă că nu au concluzii definitive înainte de sfârșitulexperimentului .
Jumatate dintre pacientii trebuie sa ia zilnic 100 micrograme de vitamina D3 , iar cealaltă jumătate - placebo .
Studiul va dura aproximativ patru ani.
Este de așteptat să tragă concluzii cu privire la efectele vitaminelor asupra dezvoltăriibolii .
Să ne uităm la adevărul :
Obezitatea și sănătatea fizică proastă sunt factori majori pentru diabet zaharat , exercițiu și alimentația corectă sunt componente importante pentru mentinerea nivelului de zahar din sange sanatoase si conditie fizica buna .
Ar trebui să evite grâu și alimentele ce contin gluten , deoarece acestea interfera cu metabolismul glucozei , făină îmbogățit , uleiuri , arome artificiale , conservanți, agenți de colorare și organismele modificate genetic hidrogenate .
Medicina populară recomandă mai mult broccoli si legume crucifere , sulforafan de broccoli si alte legume crucifere sunt o parte importantă din dieta anti - diabet zaharat , deoarece acestea protejează vasele de sange impotriva deteriorarii celulare .
Mananca mai multe alimente bogate în quercetin , mere , citrice , ceapa , patrunjel , salvie , ceai verde si vin rosu . Ulei de măsline , struguri , cirese negre si fructe de padure negre conțin , de asemenea, quercetin și alte flavonoide .
Potrivit est lingurita de medicina de scortisoara pe zi tine diabet departe .
Scorțișoară nu conține compuși puternici glucoză stabilizatoare nu numai crește metabolismul glucozei cu o cantitate semnificativă , dar imitaactivitatea de insulină înorganism .
Stick la alimente ecologice , reducerea consumului de cereale , inclusiv cereale integrale și să mănânce grăsimi sănătoase , inclusiv grasimi saturate Ulei nerafinat din nucă de cocos , unt și carne de la animale erbivore pentru o sănătate optimă .
Evitați deficit de magneziu , un mineral care are nevoie organismul , oase , celule , organe si tesuturi toate se bazează pe magneziu pentru a funcționa corect .
Bacteriile probiotice sunt esențiale în scopul de a se sustrage de debutul de diabet zaharat . Schimbarea echilibrul microflorei intestinale la pacienții obezi cu risc crescut de diabet zaharat pot ajuta la inversa efectele metabolice asociate cu diabet.Tryabva pentru a evita alimentele care contin zaharuri rafinate
ciocolata , gem , băuturi răcoritoare , biscuiți , prăjituri și sucuri de fructe .
Afine este o planta care reduce riscul de retinopatiei diabetice .
Ia planta ( frunze ) de 80 miligrame pe zi . Fructul este ambalat cu antioxidanti si frunze reduce nivelul de zahar din sange .
Rooibos ceai este puternic antioxidant și ajută la prevenirea retinopatiei și cataractei ( cataracta ) .
Ceaiul verde este bogat în catechine , substante nutritive care protejeaza celulele rosii din sange de la daune . Conținutul antioxidant Cofeina și înaltă, o planta valoroasa pentru diabet zaharat face .
Rândul său, urzica și păpădie în meniul săptămânal .