четвъртък, 6 декември 2012 г.

Prognozarea mai rece de iarna pentru perioada 2012-2013.


Prognozarea mai rece de iarna pentru perioada 2012-2013.


Cercetatorii au studiat emisfera nordică și a ajuns la concluzia dezamăgitoare: în 2012, zona a stratului de zăpadă în zona arctică și Eurasia a scăzut la un record istoric de o dimensiune minimă de gheață arctică. Acest lucru a dus la schimbări în lanțul alimentar și ecosistemului, și în special de schimbările.
În plus, acest proces poate fi explicat prin topirea gheții din regiunea arctică, iernile aspre din Eurasia, spune raportul Card arctice Raportul pentru anul 2012.
Reducerea de zăpadă și gheață în regiunea arctică a făcut schimbări în viața animalelor.
 Tundra este din ce în ce mai ecologică și planctonul marin crească în mod semnificativ modifica viața de pe fundul oceanului, în funcție de site-ul web al National Oceanic and Atmospheric Administration din Statele Unite care a sprijinit exercițiu.
 Iarna 2012-2013 a promite să fie cel mai rău în 20 de ani
și de a restabili starea de Arctica va fi foarte greu și dificil.
 Explicația este, după cum urmează: "Atunci când retragerea de zăpadă și gheață, vom pierde o suprafețe luminoase, reflectorizante și de a crește cartierul întuneric pe uscat și pe mare expuse la lumina soarelui.
 "Acest lucru îmbunătățește capacitatea de a reține căldură în regiunea arctică, care duce la topirea", explică Jeffrey Martin, co-autor al raportului, am lucrat 141 oameni de stiinta din 15 tari.
Topirea gheții și zăpezii în regiunea arctică nu poate afecta vremea, potrivit unui raport publicat.
Cercetatorii vedea o legătură directă între situația în frig arctică și neobișnuit în ianuarie și februarie 2012, în Europa și Asia, inclusiv Rusia, Polonia și Ucraina. Conform cercetatorilor, de la victimele degerături din cele trei țări sunt mai mult de 650 de persoane.
"Noțiunea populară că Arctica este loc îndepărtat, rece, acoperite cu gheata, care are prea puțin în comun cu locuri în afara regiunii este contestată," - spune Jeffrey Martin.

Съдържанието на този сайт може да се използва при условията на Криейтив Комънс. За контакти: yphalachev@gmail.com